<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=211961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЕС отпусна на...

Зуека изпраща годината с България в сърцето (видео)

23 Декември 2023
0 284

Зуека изпраща годината с България в сърцето. Това сподели самият той в интервю пред bTV.

“Ако рисувах картина, с името на България, бих направил два плана”, сподели той. “На първия ще са хората в небето, които летят и са духовни. А вторият – тези, които са на земята. Те ще имат различни видове изражения – риби, кучета, камили, един голям кит с крака“.

Васил Василев е на мнение, че държавата ни не е в застой: “България много е дръпнала напред! Не си даваме сметка за всички промени, които са се случили.

Зуека изпраща годината с България в сърцето (видео)

Той е категоричен – “Хората навсякъде са един дол дренки, няма значение къде живееш. Държавите се различават само по това дали спазваш закона, или не.” Зуека сподели, че в Испания хората не бързат за нищо и никъде. Той и съпругата му дори започват да попиват от тази “идеология”.

“Темите в картините ми обикновено са свобода, любов, приятелство и предателство. Липсва ни свобода – на всички хора. Зависими сме преди всичко от системата, която се нарича пари. В духовен план пък – от собствените си стремежи, семейството, приятелите…. Пълна свобода няма!”, споделя Василев.

Зуека, вдъхновен в Испания – продава по картина на ден

Зуека заяви, че изпраща годината със смесени чувства, тъй като е преминал през тежки моменти – като загубата на майка си. Но в същото време е доволен от множеството изложби, които е успял да реализира. “Всъщност това беше една прекрасна година”, завърши той.

Васил Васил пожела успешна година на всички българи. “Да гледате другия, да го обичате и да се опитвате да му направите кеф!”. Това послание отправи той към всички за новата година.

Ние също пожелаваме на Зуека една невероятна 2024 година!

Как той ще посрещне празниците вижте във видеото!

.Зуека изпраща годината с България в сърцето

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • фффф

    23 Декември 2023

    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Покажи всички Скрий

Реакции