<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето колко всъ...

Вижте колко точно е спечелил Маколи Кълкин от участието си в “Сам вкъщи”

26 Декември 2023
0 8632

Вижте колко точно е спечелил Маколи Кълкин от участието си в “Сам вкъщи”. Феновете са изненадани, че не е спечелил нито стотинка от излизането на филма преди 33 години, пише LadBible.

Ето колко всъщност е богато семейството на Кевин от “Сам вкъщи”

Маколи Кълкин е може би едно от най-известните лица на Коледа. Трудно е да го видите, без да се върнете назад в 90-те години, когато „Сам вкъщи“ излезе за първи път. Комедийният гений Крис Кълъмбъс режисира филма и след като се оказа толкова успешен след него бяха пуснати още пет.

Героят на Кевин все още е синоним на Коледа през всичките тези десетилетия, така че е интересно да се потопим в това защо емблематичната роля не му носи пари през 2023 г. Съобщава се, че Кълкин не прави никакви пари от изключително успешните коледни филми, тъй като актьорите нямат право на никакви хонорари.

Вижте колко точно е спечелил Маколи Кълкин от участието си в &#8220;Сам вкъщи&#8221;
снимка: iStock

Най-касова комедия

Роялти такси се плащат само на създателите на филма. И се дават на актьорите само ако това е предвидено в техните договори. Като се има предвид, че Кълкин е бил само на десет години, когато дебютира като Кевин, и никой не е имал представа, че поредицата от комедийни филми ще скочи до небето, вероятно в договора му не е имало нищо, което да казва, че ще получава хонорари. За оригиналния филм обаче са му платени 100 000 долара за емблематичната роля. А това хич не е лошо за десетгодишно дете.

Филмът държеше рекорда за най-касова комедия до 2011 г., като направи общо 476,7 милиона долара в световния боксофис. Това означава, че можете само да си представите как е изглеждала следващата му заплата…

За втория филм, „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“, може да се каже, че Кълкин е получил малко увеличение на заплатата, спечелвайки около 4,5 милиона долара. Десетилетия по-късно през 2023 г., се съобщава, че той струва около 18 милиона долара. След изключително успешна актьорска кариера, довела до славата му на „коледното дете“.

Вижте колко точно е спечелил Маколи Кълкин от участието си в “Сам вкъщи”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции