<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212217" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето колко би ...

30 години по-късно Маколи Кълкин се срещна с “майка” си Катрин О’Хара от “Сам вкъщи”

28 Декември 2023
0 612

Маколи Кълкин се събра отново с екранната си майка Катрин О’Хара три десетилетия след излизането на култовия филм „Сам вкъщи“ през 1990 г, показва People.com.

Тъй като 43-годишният Кълкин получи звезда на Холивудската алея на славата в петък, 69-годишният О’Хара присъства, за да изнесе реч на церемонията, поглеждайки назад към развитието на актьора през 33-те години след “Сам вкъщи”.

Сам вкъщи беше, е и винаги ще бъде обичана глобална сензация. Причината, поради която семействата по целия свят не могат да оставят да мине и една година, без да гледат и да се влюбят заедно в „Сам вкъщи“, е Маколи Кълкин.“, каза О`Хара.

Маколи, поздравления. Заслужаваш своя звезда на холивудската Алея на славата. И ти благодаря, че ме включи, твоята фалшива майка, която те остави сама вкъщи не веднъж, а два пъти, за да споделя това щастливо събитие. Толкова се гордея с теб.”, заключи тя.

30 години по-късно Маколи Кълкин се срещна с &#8220;майка&#8221; си Катрин О&#8217;Хара от &#8220;Сам вкъщи&#8221;
Кадър от церемонията

Вижте защо Маколи Кълкин не участва в „Сам вкъщи 3“

На събитието присъстваха и годеницата на Кълкин Бренда Сонг и двете им деца.

Кълкин благодари емоционално на О’Хара и Наташа Лион (неговата колежка от Party Monster от 2003 г.), за отдадената почит.

Благодаря за всичките ви добри думи и истории. Знаете ли, вие направихте бащата на децата ми да изглежда добре. И най-важното е, че той разбира, че не винаги е бил техен баща. Той беше и дете.” каза той през смях.

За да приключа нещата и в духа на празничния сезон, просто искам да кажа Весела Коледа, мръсни животни“. С тази реплика Кълкин напомни за сцена от „Сам вкъщи 2“.

30 години по-късно Маколи Кълкин се срещна с “майка” си Катрин О’Хара от “Сам вкъщи”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции