<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212710" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов сигнал за...

Майката на Митко от Цалапица настоява за разделяне на близнаците в ареста (видео)

04 Януари 2024
0 230

Майката на Митко от Цалапица, който беше убит по особено жесток начин през лятото, настоява за разделяне на близнаците в ареста. Атанаска Бакалова твърди в ефира на NOVA, че докато са в една килия, те могат да обменят информация и това да доведе до манипулация на показанията им.

Борислав и Валентин Динкови са обвинени в лично укривателство след убийството на Митко. Te са задържани и по информация на Бакалова са настанени в една килия. Ще трябва да изчакат екстрадирането от Дания на другия заподозрян за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев, за да започне съдът да гледа делото срещу тях.

„Разбрах преди празниците декември, че близнаците са в една килия. Получих потвърждение и от други познати, които са ходили на свиждане при техни близки. Бях учудена. В момента те имат голяма възможност да се наговорят какво да излъжат. Разбрахме преди няколко месеца, че лъжат на всеки направен им разпит. Прехвърлиха всичко на Рангел Бизюрев”, подчерта майката на Митко.

Майката на убития Митко от Цалапица: Може да е бил заровен жив (видео)

Коментарът на “Господарите”

След повече от 5 месеца забавяне е крайно време процесът срещу убийците на Димитър да започне. Държавата дължи поне това на близките му. А и на всички ни като общество. Защото колкото по-бавно е правосъдието, особено при толкова тежки престъпления, толкова по-несигурни се чувстваме всички ние. Защото не се знае кой ще е на мястото на Митко утре. Не се знае и кой ще е на мястото на близките му.

Изказваме пълната си съпричастност с тях и настояваме за справедливост!

Майката на Митко от Цалапица настоява за разделяне на близнаците в ареста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции