<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212759" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майката на Ми...

Жена поръча убийството на бившия си съпруг заради недостатъчна издръжка

04 Януари 2024
0 411

Жена поръча убийството на бившия си съпруг заради недостатъчна издръжка. Татяна Ремли  е осъдена в САЩ в бърз процес след неоспорими доказателства, че е поръчала наемен убиец за бившия си съпруг. 43-годишната жена се признава за виновна за това, че е искала да прекрати живота на 57-годишния милионер Марк Ремли, пише New York Post.

Разследването по “Барселонагейт” може и да е спряло, но издръжката на Йовчева не е

Двамата сключили брак през 2011 г., като чрез него американецът внесъл от наследство повече от 25 милиона долара в брака. Двойката живеела луксозен живот в Калифорния и се движела сред високите кръгове на обществото. Между конната ездачка и милионера обаче често възниквали конфликти в публичното пространство. До такъв стигнали и на бляскаво конно цирково шоу, което било базирано на представления от „Цирк дю Солей“.

Тяхното шоу се превръща в провал след като са изиграни само пет от планираните 45 представления. Татяна, която твърдяла за себе си, че е рускиня и има опит в обездката, настоявала да се появи в шоуто въпреки посредствените си умения в ездата. И може би заради това не успява да направи нито една от плануваните каскади.

Всъщност Татяна е от Орегон и е майка на две деца. Има завършено училище до четвърти клас и поредица от неуспешни годежи с богати мъже. Това се случва и с Марк. През май 2023 г. двамата се разделят, отправяйки си взаимни обвинения за отношенията помежду си. Тя твърди, че е била насилвана с оръжие, а според него Татяна е подпалила една от къщите им.

Жена поръча убийството на бившия си съпруг заради недостатъчна издръжка
снимка: New York Post

“Изключителен финансов стрес”

В съдебен документ се посочва, че „съпругата страда от изключителен финансов стрес“, защото предлаганата месечна издръжка от 15 000 долара не ѝ е достатъчна за поддържане на начина на живот, който е имала. За нея били необходими 50 000 долара месечно.

В хода на разследванията обаче става ясно, че Татяна е поръчала убийството на Марк. През август в кафене е арестуван 43-годишен мъж, на когото били обещани два милиона долара, ако след това изхвърли тялото на мъжа. Татяна искала да предизвика в Марк “поведение на изплашено кученце”.

Жената е заловена от спецагенти под прикритие в момент, в който предава капаро. До последно Татяна отричала да стои зад наемния убиец. Но в крайна сметка признала, след като сключила сделка с прокуратурата в Сан Диего. „Татяна управляваше всичко, ставаше това, което тя казваше, а Марк просто я следваше наоколо. Никога не чух да ѝ каже „Не“, коментира близък до двойката.

Татяна Ремли ще трябва да излежи присъдата от три години и осем месеца затвор.

Жена поръча убийството на бившия си съпруг заради недостатъчна издръжка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции