<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: С магаре, но п...

Агресивна пътничка беснее в автобус, защото са я хванали без билет (видео)

05 Януари 2024
0 410

Агресивна пътничка беснее в автобус, защото са я хванали без билет, показва репортаж на NOVA.

Жена се е опитала да пътува гратис, а след като пътниците ѝ направили забележка, тя започнала да се държи агресивно. Стигнало се е и до физическа саморазправа.

Всичко е заснето от човек, пътуващ в автобуса, а на кадрите се вижда как жената обижда част от пътниците. Контрольор прави опит да успокои ситуацията, но без успех.

Пътник разби с глава стъкло в тролей и нанесе десетки удари на шофьора (видео)

За щастие, след случилото се няма пострадали.

Агресивна пътничка беснее в автобус, защото са я хванали без билет (видео)

По думите на Милко Лалев, директор на общинското предприятие „Тасруд”, случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до Аспарухово. На жената се прави забележка от друг пътник, който е редовен, и това отпушва скандала.

Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което скандалът се потушава, но преди това той доста ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват превозни документи и са редовни пътници и един по-малък лагер, който се отбранява заради това, че в него явно са нередовни.”, обяснява още Лалев.

Той посочи, че в такива случаи се търси съдействие на телефон 112 или директно от Общинска полиция. Подобен случай на агресия е имало и около коледните празници.

Случайте на агресия в градския транспорт са неизменна част от българския градски пейзаж. Интересно е обаче как почти винаги агресират нередовните пътници. Те явно смятат, че с крещене и заплахи могат да се измъкнат от ситуацията или просто да си спестят едни два лева…

Радваме се, че в случая спречкването е приключило бързо и че няма пострадали.

Подавайте ни сигнали за всякакви подобни ситуации и нередности на gospodari.com

Агресивна пътничка беснее в автобус, защото са я хванали без билет (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции