<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212876" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жп линия свър...

“Продължаваме промяната” си нае лобисти в САЩ, били с цел реклама на България

05 Януари 2024
0 138

“Продължаваме промяната” си нае лобисти в САЩ, били с цел реклама на България. За сключения договор обявиха от самата партия във Facebook страницата си, ден след като от BIRD.bg публикуваха въпросния документ.

“Магнитски” и аферата “национална лотария”, която се играе от една шепа хора

&#8220;Продължаваме промяната&#8221; си нае лобисти в САЩ, били с цел реклама на България
снимка: сайт на The United States Department of Justice

Според “Продължаваме промяната” целта на това сътрудничество е “да представи положителните страни на България пред политическия елит на Съединените Американски Щати”.

“Продължаваме промяната сключи този договор абсолютно прозрачно спазвайки всички законови рамки в България и САЩ. Увеличаване на инвестициите в България, укрепване на добрите отношения на държавно и партийно ниво са важна стъпка за промотиране на българските приоритети във Вашингтон.”, заявиха те.

Дали не усещат и те сянката Магнитски, след като на практика влязоха в коалиция и с партията на Владислав Горанов, и с Делян Пеевски? Друга българска партия не е харчила субсидията си по този начин до момента! Лобистката фирма М&М не е коя да е. През 2017 са лобирали за “банката на Путин” VTB. Нейните собственици са финансирали кампанията на сенатора Менендез, който беше хванат с кюлчета и обвинен в корупция, допълват от Bird.bg.

Нови 5 български политици са санкционирани по “Магнитски”

“Продължаваме промяната” си нае лобисти в САЩ, били с цел реклама на България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции