<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=212894" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Добрите нови...

Шенген, промени в ДПС и земетресение в Топ новините тази седмица (видео)

05 Януари 2024
0 1346

Шенген, промени в ДПС и земетресение събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Посрещнахме 2024  година без заря в София. Няколко деца се оказаха с наранени пръсти и ръце при игра с пиратки в различни места в страната. Няма статистика за броя хора с увреждания и животни, засегнати от гърмежите, но пиротехника продължава да се продава безконтролно и санкции за неправилната й употреба няма.

Още в първия ден от годината се проведе акция на агенция “Митници” в „Лукойл Нефтохим“ – Бургас и над 50 други данъчни склада. Открити бяха близо 127 милиона литра суров нефт, внос от Русия. 

Мощно земетресение разлюля Япония в първия ден на годината. Жертвите са близо 100, издирват се още около 220. Щетите са значителни, а вторичните трусове продължават.

Шенген, промени в ДПС и земетресение в Топ новините тази седмица (видео)

Обявиха датата, на която България и Румъния ще бъдат приети в Шенген по въздух и вода – 31 март. Предстоят още преговори за пълноправното членство на двете страни в пространството.

Ахмед Доган предложи двама души да си делят председателския пост в ДПС – санкционираният по “Магнитски” депутат Делян Пеевски и д-р Джевдет Чакъров. Пеевски изпрати писмо до партията, в което пише “Най-хубавото предстои”. Не знаем дали има предвид личната му банкова сметка или и тези на съпартийците му.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com. 

Шенген, промени в ДПС и земетресение в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции