<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=213030" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП искат пре...

БФС се бави с документалното освобождаване на Боби Михайлов

07 Януари 2024
0 394

БФС се бави с документалното освобождаване на Боби Михайлов. Справка в Агенцията по вписванията показва, че все още не е вписана покана за Общо събрание (Конгрес) на футболния съюз. Това трябваше да се случи 15 дни, след като Изпълкомът взе решение да се свика Общо събрание през март 2024 г.

Не е спазено и изискването на Устава на БФС (чл.47, ал.2) при подаване на оставка правомощията на президент да се изпълняват от първия вицепрезидент. В случая това е Михаил Касабов. А при отказ на последния – от друг вицепрезидент, избран от Изпълкома.

Същата справка показва, че няма промяна на председател и Борислав Михайлов продължава да има правомощия. Информацията не е обновена и на сайта на БФС.

БФС се бави с документалното освобождаване на Боби Михайлов
източник: Агенция по вписванията.

Бербатов се съмнява в намеренията на БФС след оставката на Борислав Михайлов

Според “7 дни спорт” планът на президента на БФС е да управлява футболния съюз този мандат и още два след това.

Въпреки подадената оставка е ясно, че Михайлов ще се бори със зъби и нокти да запази положението и влиянието си в българския футбол. От дълги години той показва, че не се интересува от желанията на родните фенове или от какъвто и да било здрав разум.

Ще видим как ситуацията ще се развие в идните седмици.

БФС се бави с документалното освобождаване на Боби Михайлов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции