<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=213080" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пребиха и отр...

Възрастна жена нападна съседи с мотика и колове (видео)

08 Януари 2024
0 586

Възрастна жена нападна съседи с мотика и колове във врачанското село Селановци. Въпреки многократно подавани сигнали до полицията и прокуратурата, напрежението в селото продължава, разказват потърпевши в ефира на NOVA.

На кадри от охранителни кадри се вижда как агресивната жена удря с мотика изолацията на къща. Според Ивайло, който е неин съсед, вероятната причина е, че тя иска пари. Цеца, която също живее в селото, разказа, че въпросната дама изкоренила цветята в двора ѝ. Всички потърпевши казват, че жената ги обвинява за всяко нещо, което ѝ се случи.

„Тя където и да отиде да работи, я гонят, защото прави конфликти”, твърди друга жена от Селановци. Подадените сигнали, твърдят потърпевшите, са над 50. Полицията идвала, предупреждавала я, а на следващия ден жената продължавала с агресията. Производствата се прекратяват, защото ставало въпрос за маломерни щети. Жената е прегледана от психиатър и е вменяема.

Възрастна жена нападна съседи с мотика и колове (видео)

Коментарът на “Господарите”

Крайно време е психологичната грижа в България да се подобри преди да е станало късно. Днес съседите на въпросната жена са само уплашени. Утре може да говорим за опит за убийство или дори фатален край. Неведнъж видяхме такива през последните години. Припомняме ви например случая с психолога Иван Владимиров – Нав, след който всички институции обещаха повече превантивни мерки:

Убиха известния психолог и писател Иван Владимиров – Нав

Уви, обещанията отново увиснаха във въздуха. А поредното забавено правосъдие кара поредни други хора да се чувстват безнаказани.

Възрастна жена нападна съседи с мотика и колове

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции