<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=213139" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Продадоха ро...

Марго Роби се появи на наградите “Златен глобус” с ретро рокля на Барби (видео)

08 Януари 2024
0 274

Марго Роби се появи на наградите “Златен глобус” с ретро рокля на Барби. Актрисата изуми червения килим, като за пореден път пренесе характерния външен вид на Барби в реалния живот, пише Variety.

Марго Роби продължава да се облича като живо Барби

Самата Марго Роби разкри, че си партнира с Армани, за да пресъздаде единственото облекло на Суперзвездата Барби от 1977 г. А е повече от подходящо Роби да се превърне в истинско Барби на червения килим на Глобусите, като се има предвид, че едноименният филм бе кандидат за девет награди на церемонията. Включително за най-добър филм – комедия или мюзикъл. Самата Роби получи номинация за най-добра актриса в комедия или мюзикъл.

„Барби“ събра 1,4 милиарда долара в световния боксофис през лятото, като стана най-касовият филм за 2023 г. и изобщо най-касовият филм в историята на Warner Bros. „Зад тези цифри се крие нещо повече“, каза Роби, когато я попитаха за брутните приходи от боксофиса. „Когато отивахме на кино при премиерата на филма, виждахме тълпи от хора, облечени в розово или като Кен. Това създаваше толкова диво усещане за обществено преживяване, което не бях виждала откакто бях дете.“

Марго Роби се появи на наградите &#8220;Златен глобус&#8221; с ретро рокля на Барби (видео)
снимка: Variety

Лейди Гага и Харли Куин

Марго Роби коментира и предстоящата главна роля на Лейди Гага като Харли Куин във филма „Joker: Folie à Deux“, който се очаква да излезе през октомври тази година. „Тя ще смаже този персонаж! Ще бъде невероятна“, сподели Роби за Гага. „Всъщност не съм говорила с нея за това, защото не искам да знам подробности. Искам да се изненадам когато видя филма.”, допълни още тя.

Роби сподели още, че е развълнувана, че друга актриса ще сложи своя отпечатък върху Харли Куин. Според нея тя не трябва да бъде единствената, която да изиграе тази роля. „Винаги съм искала Харли да бъде героиня, която ще се предаде на други актриси, за да я изиграят. Както има толкова много емблематични мъжки образи“, каза Роби. „Това винаги е била мечтата ми за нея. Харли е толкова забавна и може да върви в толкова много различни посоки. Поставяте я в ръцете на някой друг и си казвате „Какво ще правя с нея?“ А вариантите са безкрайни”, споделя още Роби.

Що се отнася до това, което предстои за Марго Роби, то няма да бъде продължение на „Барби“. Поне не веднага. „Забавно е, че всеки веднага да пита за продължение“, каза тя. „Не мисля, че е било така преди 20 години. Все пак не е проектирано да бъде трилогия”. Актрисата сподели, че си мечтае създаването на мащабни филми като “Барби” да бъде по-лесно. “Искаме да правим повече филми, които имат ефекта, който има „Барби“, споделя Марго Роби.

Марго Роби се появи на наградите “Златен глобус” с ретро рокля на Барби (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции