<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21329" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Брутален кратер, а не просто дупка на пътя (СНИМКА)

30 Март 2016
0 5349

Получихме снимка от област Враца, на която се вижда не просто дупка на пътя, а брутален кратер, който може да бъде преминат само по въздух. Разрушената инфраструктура е между селата Михайлово и Манастирище. 

 

"Нагледен пример как се усвояват средствата от винетките. Предвид горещините през лятото, 

съответните институции изграждат малък басейн, където пътуващите ще могат да се разхлаждат", пише до Господарите зрителят, направил кадъра.

 

Апелираме към отговорните държавни органи да си свършат работата по възстановяване на пътя, защото не е нормално пътищата ни да изглеждат като след бомбардировка.

 

Междувременно получихме следното писмо от АПИ:

 

"Уважаеми колеги,

По повод сигнал от Ваш зрител, публикуван на www.gospodari.com, и приложена снимка, за която се твърди, че е между селата Михайлово и Манастирище, Ви информираме, че заснетото мостово съоръжение е в село Малорад и е на общинския път Борован – Рогозен в община Борован. Общинската пътна мрежа не се поддържа от Агенция "Пътна инфраструктура" а от съответната община, и за преминаването по четвъртокласните пътища не се заплаща винетна такса.

Гражданите могат да изпращат сигнали и снимки за нередности по републиканстата пътна мрежа на е-mail: signali@api.bg или info@api.bg, както и на безплатното мобилно приложение LIMA или на lima.api.bg.

Екипът на Агенция "Пътна инфраструктура" остава на разположение на "Господари на ефира“"за сътрудничество и предоставянето на бърза и прецизна информация на зрителите.

 

Моментално пращаме сигнала и на община Борован, от която очакваме адекватност по случая!

 

Пращайте Вашите материали – видео и снимки – на платформата Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

А КЪДЕ Е ДРУГАТА ЧАСТ ОТ КОЛЕЛОТО?

 

ШОКИРАЩО: НАМЕРИХА ИГЛА В МЕСО

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции