<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=213528" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борислав Бел...

ГЕРБ-СДС обявиха избора си за конституционен съдия (видео)

11 Януари 2024
0 270

ГЕРБ-СДС обявиха избора си за конституционен съдия – председателят на парламентарната група Десислава Атанасова е тяхната номинация, стана ясно от изявление на лидера на партията Бойко Борисов.

“Правото е първата ми голяма мечта. Но по стечение на обстоятелствата се занимавам с политика дълго време“, заяви пред журналисти в парламента Атанасова.

ГЕРБ-СДС обявиха избора си за конституционен съдия (видео)

„Тя ще се справи много добре“, заяви Борисов. Той ще заеме мястото на председател на парламентарната група.

Борислав Белазелков е номинацията на ПП-ДБ за конституционен съдия (видео)

„Мога да кажа, че магистратският опит ми липсва, но съм убедена, че имам парламентарен такъв“, коментира още Атанасова и се обърна към журналистите с надежда и занапред медиите да работят с политическите партии, както досега. “С вас се познаваме, били сме в различни ситуации – и като власт, и като опозиция”, допълни тя.

Атанасова е юрист по образование. Била е министър на здравеопазването и председател на комисията по здраве към НС. Била е също заместник-председател на Комисията по правни въпроси и член на Комисията по външна политика.

ГЕРБ-СДС обявиха избора си за конституционен съдия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции