<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=213766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На първа инст...

За един ден в Сливенско връчиха фишове за близо 13 хиляди лева

13 Януари 2024
0 378

За един ден в Сливенско връчиха фишове за близо 13 хиляди лева, предаде DarikNEWS.

Ръководството на МВР в районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица е разпоредило организация за връчване на издадени ел. фишове. Целта е повишаване на ефективността по отношение реализиране на административната отговорност за нарушения на Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховане.

Промените при връчването на фишове вече са факт

За един ден в Сливенско връчиха фишове за близо 13 хиляди лева

Заедно с останалите си задължения патрулните полицейски екипи и служители на териториална полиция ще връчват фишове по домовете и при проверки на пътя. Само днес до обяд полицейските служители в сливенска област са успяли да връчат по домовете и на пътя електронни фишове на стойност 12 850 лева.

Камерите засякоха рекордна скорост на Околовръстното в София през декември (видео)

От днес е в ход и специализирана полицейска операция по пътна безопасност на територията на област Сливен. Водачите се проверяват за употреба на алкохол и/или наркотични вещества, валидна застраховка, редовни документи и други. Всички технически средства са в експлоатацията и следят за спазване на скоростните режими в районите с повишена концентрация на пътни произшествия.

За един ден в Сливенско връчиха фишове за близо 13 хиляди лева

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции