<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21389" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лош пример: И...

Жена с такси говори по телефона, спряла върху пешеходна пътека (СНИМКИ)

05 Април 2016
0 7133

Скъпи приятели, продължаваме да получаваме всякакви сигнали от цялата страна. Едни от най-честите напоследък са сигналите за поведението на пътя на различните шофьори. 

 

Гледаме снимки от Пазарджик, където жена таксиметров шофьор с цялата си наглост e спряла върху пешеходна пътека и си говори по телефона. Ето и писмото от нашия зрител:

 

"По снимките, които Ви изпращам, се вижда как госпожата водач на този таксиметров автомобил си говори по телефона, спряла ВЪРХУ пешеходна пътека в центъра на гр. Пазарджик.

 

Трите снимки са направени в разстояние от 20-25 мин. и то в пиково време за деня. Явно разговорът е бил важен, но по важното е, че, никой от минувачите не й направи дори и намек за това, че, всички те (включително и майки с детски колички) бяха принудени да я заобикалят.

 

Когато аз се опитах да й кажа, че това, което прави, е най малкото неетично, бях съпроводен само от пренебрежителен поглед на абсолютно неадекватен и неразбиращ човешки индивид, нехаещ за случващото се около него.

 

Жалко е, че обществото ни се превръща в една нехаеща инертна маса, която позволява с нехаенето си да бъде принизена до примитивни и незаконосъобразни маниери на общуване.

 

Ако всеки от нас си постави за цел да се бори ежедневно с този пагубен синдром, ние ще живеем в по добро общество, децата ни няма масово да бягат в чужбина и няма да се събудим в близкото бъдеще в действителност, която би могла да се изтърпи само с примирение. Затова, когато попитали япончето защо у нас е толкова замърсено, разбира се, в контраст с Япония, то отговорило: "Защото така искате да живеете".

 

Ако решите да покажете в ефир тази гротесктна картинка ще допронесете поне малко за осъзнаването на нашето общество.

 

До скоро и продължавайте с прекрасната работа."

 

 

СИГНАЛ ДО АПИ СЛЕД ЗРИТЕЛСКО ПИСМО ДО ГОСПОДАРИТЕ – ЧАКАМЕ ДА ОПРАВЯТ ОГРОМНА ДУПКА

 

Пращайте ни авторските си сигнали на платформата Вие ги хващате, ние ги пускаме.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции