<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214009" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гришо старти...

Любимо социално риалити се завръща в променен формат

16 Януари 2024
0 1567

Любимо социално риалити се завръща в променен формат – “Бригада нов дом” стартира новия сезон, съобщава bTV.

Епизодите на риалитито за ремонти ще започнат през февруари с нова бригада, начело на която вече ще е Калин Евтимов, който познаваме от осмия сезон на “Фермата”. Той ще замести досегашния бригадир на шоуто – Влади Караджов.

Водеща остава актрисата Мария Силвестър. Форматът ще запази своята насоченост да помага и да вдъхновява, но ще претърпи и някои промени.

Любимо социално риалити се завръща в променен формат
Източник: bTV

Ники Кънчев се завръща в “Стани Богат”

Силвестър и бригадата вече ще обикалят цяла България с кемпер и ще съдействат на онези, които животът е ощетил и поставил в тежко положение.

От предаването обещават и най-мащабните ремонти, правени някога в “Бригада нов дом”.

В епизодите ще се включат като доброволци и популярни личности и обичани обществени лица. Всеки от тях се присъединява към шоуто напълно безвъзмездно, за да припомни, че доброто все още съществува.

Продуцентите гарантират позитивно и силно емоционално предаване.

В момента по bTV вървят повторения на “Бригада нов дом”, които ни показват някои от най-емблематичните епизоди на риалитито. В тях бригадир все още е Влади Караджов.

Пролетта в ефира на bTV се завръща и “Dancing Stars”, а телевизионната викторина “Стани богат” е в очакване на своя нов водещ.

Любимо социално риалити се завръща в променен формат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции