<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214091" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха мъ...

Неадекватен шофьор вилня из паркинг в София, помете девет автомобила (видео)

17 Януари 2024
0 192

Пиян шофьор помете девет автомобила на паркинг в столичния квартал “Стрелбище” късно снощи, показва репортаж на NOVA. Според потърпевшите, той е бил във видимо неадекватно състояние, а в колата, с която е извършено деянието, е намерено оръжие.

Инцидентът станал след 22 часа, когато е подаден и сигнал към полицията. Мъжът е задържан. По думите на собствениците на ударените коли той отправял обиди към тях и не признавал вината си. Започнал е опис на щетите. Потърпевшите споделят, че подобни случаи не са прецедент в квартала.

Мъж, хванат пиян зад волана, си измайстори самоделка, която да кара без книжка (видео)

В 22:30 съсед позвъни на вратата, че на паркинга има автомобил, който блъска всички коли. Със съпруга ми излязохме, защото колата на сина ми е на паркинга и се оказа, че има девет коли, които са помлени. Един пиян, видимо дрогиран и неадекватен човек.“, разказа Борислава Елшишка, потърпевш.

Неадекватен шофьор вилня из паркинг в София, помете девет автомобила (видео)

По думите ѝ мъжът, ударил колите, не е от квартала, нито е живущ в блока, пред който е станал инцидентът.

“Той каза, че живеел в “Манастирски ливади”. Мъжът не можеше да си стои на краката. Пред полицаите от 4-о РУ, които дойдоха веднага, каза, че е объркал улицата. Отказа да даде проба за алкохол и наркотици.”, заяви тя.

Аз съм собственик на може би най-пострадалия автомобил, който е смазан между две от колите. Видимите щети са два счупени фара, предна броня, калник, врата.”, посочва Кирил, потърпевш.

Явно наказанията не са достатъчни и не стряскат хората, които продължават да пият. Той не знае къде е този човек, къде се намира, съответно, ако беше излязъл на булеварда никой не знае какво щеше да причини.”, категоричен е Борис Пасков, потърпевш.

Поредният хубавец, който си мисли, че за него няма правила и закони. Добре че поне щетите, които е причинил, се измерват в пари, а не в изгубени животи. Надяваме се полицията да наложи адекватно наказание на неадекватния шофьор.

Подавайте ни сигнали за всякакви подобни инциденти, злоупотреби и нередности на gospodari.com

Неадекватен шофьор вилня из паркинг в София, помете девет автомобила (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции