<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214154" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Създават "моб...

Парламентът ще изслуша регионалния министър по казуса със санирането (видео)

17 Януари 2024
0 52

Парламентът ще изслуша регионалния министър по казуса със санирането. Това решение взеха депутатите със старта на пленарната седмица днес, предаде bTV.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков и енергийният министър Румен Радев утре ще трябва да отговорят на въпросите какви точно са проблемите със санирането и обновяването на жилищния фонд у нас.

Сигналите за манипулации при санирането отиват в европрокуратурата (видео)

Парламентът ще изслуша регионалния министър по казуса със санирането (видео)

Народното събрание ще изслуша и министъра на отбраната Тодор Тагарев, който ще трябва да обясни какво точно е договорил по време на посещението си в САЩ.

Договарянето на изслушванията предизвика напрежение в парламентарната зала.

„Някои мислят, че сме тъпи и ще правим коалиция с ГЕРБ“, заяви в Станислав Балабанов от „Има такъв народ“.

Напрежението около безплатното саниране продължава да расте

Коментарът на “Господарите”

Министърът на регионалното развитие Андрей Цеков вече няколко пъти уверява, че оценките за санирането не могат да се манипулират. Той обаче намекна, че може да има неточни сертификати за енергиен одит. Припомняме, че умишлено или не, държавата не проведе никаква разяснителна кампания по отношение на кандидатстването на втори етап за саниране с евросредства. Предстои да видим какво ще “защитят” министрите в пленарна зала утре.

Парламентът ще изслуша регионалния министър по казуса със санирането

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции