<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214206" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майката на мо...

Проблеми в кралското семейство: Оперираха Кейт Мидълтън, а кралят влиза в болница

17 Януари 2024
0 362

Здравни проблеми в кралското семейство: Оперираха Кейт Мидълтън, а кралят влиза в болница, предават британските медии. Принцесата на Уелс е претърпяла планирана коремна операция в частна болница в Лондон, съобщиха от двореца Кенсингтън.

Операцията е била успешна. Принцесата на Уелс ще остане в болница от десет до 14 дни.

От двореца допълниха, че вероятно Катрин ще отложи обществените си ангажименти чак до Великден.

По-късно в сряда бе съобщено, че британският крал Чарлз III ще бъде подложен на болнично лечение от уголемена простата следващата седмица, съобщи Бъкингамският дворец.

Подобно на хиляди мъже всяка година, кралят поиска лечение от уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е леко и той ще бъде приет в болница следващата седмица за корективна процедура. Обществените прояви на краля ще бъдат отложени за кратък период на възстановяване“, се казва в изявление на британския кралски двор.

Съобщението за състоянието на крал Чарлз III бе направено по-малко от два часа, след като бе оповестено, че снаха му, принцесата на Уелс Кейт, е претърпяла коремна операция.

Коронацията на крал Чарлз III по български (видео)

Здравни проблеми в кралското семейство: Оперираха Кейт Мидълтън, а кралят влиза в болница

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции