<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214215" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неадекватен ...

Пиян американец ухапал стюардеса по време на полет

17 Януари 2024
0 86

Пиян американец ухапал стюардеса по време на полет, предаде BBC. Това е последният от поредица скорошни инциденти, засегнали японската авиация.

Самолет на ANA е пътувал за САЩ, но е трябвало да се върне в Токио, след като 55-годишен американец захапал ръката на стюардеса, наранявайки я леко. Това е коментирал говорител на авиокомпанията пред AFP.

Мъжът обяснил на полицията, че е взел хапче за сън и не помни какво се е случило, съобщават японските медии.

Самолетът, който според съобщенията е имал 159 пътници на борда, е бил над Тихия океан, когато се е случил инцидентът. Пилотите решили да се върнат към токийското летище Ханеда.

Там мъжът е предаден на полицията, съобщиха от авиокомпанията.

Пиян американец ухапал стюардеса по време на полет
Снимка: iStock

Това е вторият инцидент, който засяга ANA през последните дни – и петият, включващ японската авиационна индустрия в рамките на няколко седмици.

В събота вътрешен полет на ANA в Япония трябваше да се върне, след като бе открита пукнатина в прозореца на пилотската кабина.

Пукнатината се появи в най-външния от четирите слоя на прозореца, заобикалящ пилотската кабина.

Пукнатината не е нещо, което е повлияло на управлението на полета или херметизацията“, каза говорител на ANA.

Най-сериозният от последните инциденти се случи в Ханеда на 2 януари. Тогава самолет на японските авиолинии се сблъска с по-малък самолет на бреговата охрана.

Всичките 379 души на борда на пътническия самолет успяха да избягат, преди да избухне в пламъци, но петима от шестимата души в по-малкия самолет, оказвал помощ след голямо земетресение, ударило централна Япония, са загинали.

Видео показва паниката на борда на горящия самолет в Токио

Във вторник самолет на Korean Air и Cathay Pacific се сблъскаха на летище на северния японски остров Хокайдо. Инцидентът стана при зимни условия. Нямаше пострадали.

Подобен инцидент се случи в неделя, когато самолет на ANA влезе в “контакт” със самолет на Delta Air Lines на летището в Чикаго в Съединените щати.

Пиян американец ухапал стюардеса по време на полет

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции