<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214333" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Счетоводител...

Майката на обезобразеното 5-годишно дете остава на свобода, но с ново обвинение (видео)

18 Януари 2024
0 457

Майката на обезобразеното 5-годишно дете остава на свобода, реши съдът в Пловдив. Това стана, въпреки искането на прокуратурата тя да получи мярка за неотклонение задържане под стража. Магистратите обаче продължиха ареста на мъжа, с когото майката живее. Той също е обвинен в нанасяне на телесни повреди на детето, информира NOVA.

По-рано обвинението представи три нови доказателства. Става въпрос за протокол от нов разпит на майката, протокол от оглед на жилището, където е извършено насилието над детето, както и съдебно-медицинска експертиза за наркотичните вещества.

Прокуратурата настоява да промени мярката на майката, обезобразила 5-годишното си дете (видео)

Майката на обезобразеното 5-годишно дете остава на свобода, но с ново обвинение  (видео)
Снимка: Боян Ботев/БТА

Майката на малтретираното 5-годишно дете получи ново обвинение.

Прокуратурата посочва, че Стела Алексиева не му се притекла на помощ, когато то не е могло да се защити и животът му е бил поставен в опасност. Адвокатът ѝ твърди, че тя също е била жертва на насилие от страна на Петър Чернев. Според защитата на Чернев детето е било обезобразено от майката. Нямало доказателства Чернев да е причинил средната телесна повреда. От  прокуратурата съобщиха, че срещу Петър Чернев ще бъдат повдигнати две нови обвинения – за притежаване на наркотици и за отправени закани за убийство.

Унизителни клипове с обезобразеното дете са иззети от телефона на пастрока (видео)

Майката на обезобразеното 5-годишно дете остава на свобода, но с ново обвинение  (видео)
Снимка: Боян Ботев/БТА

5-годишното момченце, на което беше извършена пластична операция, все още е в болница. Биологичният му баща го посещава всеки ден. Той поиска да поеме изцяло грижите за него.

Настояваме за най-строгото наказание за тези двама “настойници”, позволили си такова посегателство над невинно дете!

#НеНаНасилието!

Майката на обезобразеното 5-годишно дете остава на свобода (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции