<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214418" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Продадоха да...

“Школо”, полицейска акция и протести в Топ новините тази седмица (видео)

19 Януари 2024
0 2053

“Школо”, полицейска акция и протести събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Депутатите гласуваха кои да бъдат новите конституционни съдии от парламентарната квота. Това са Десислава Атанасова от ГЕРБ и Борислав Белазелков от ПП-ДБ. До преди години Атанасова беше меко казано недолюбвана от партиите на протеста, но днес тя е издигната и с подписите на техните лидери.

Специализирана акция на полицията се проведе в имоти на Васил Божков. Причината – съмнения за връзка между него и убийството на Алексей Петров.

&#8220;Школо&#8221;, полицейска акция и протести в Топ новините тази седмица (видео)

Чуждестранна компания купи фирмата-създател на “Школо” – българският електронен дневник, дигитализиращ обраозванието у нас. Мрежата беше взривена от конспиративни теории за продажбата на личните данни на учениците, които бяха опровергани от Комисията за защита на личните данни. Въпреки това МОН очаква проверка от ДАНС по случая.

Предложение паметникът на Альоша в Пловдив да бъде демонтиран провокира гневни реакции в Русия и скромен протест у нас. Обсъжда се каква да бъде съдбата му.

Протест на служители на градския транспорт в София завърши с обещание за повишаване на заплатите им. Ще проследим дали то ще бъде спазено!

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

“Школо”, полицейска акция и протести в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции