<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21443" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господар на с...

Ново видео показва арестувани имигранти, хванати от граждански отряд (ВИДЕО)

10 Април 2016
0 7859

Гражданските отряди, които залавят бежанци, получиха благодарности от премиера Бойко Борисов. "Лично разговарях с тях, казах им, благодарих им. Изпратих директора на "Гранична полиция" да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва. Държавата е наша, обща. Всеки, който помогне, само едно "благодаря" заслужава", каза Борисов в Бургас. Той беше там на учение против засилен миграционен натиск по море, в което се включиха от граничари и от армията.

 

""

 

Малко след благодарностите на премиера в социалната мрежа Фейсбук се появи това видео, в което отново има заловени нелегални имигранти. 

 

"Цивилните отряди за защита на жените и вярата. ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗПРАЩАНЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ. Никакви 112, никакви полицаи предатели не ни трябват.
Действаме сами!", гласи текстът на човека, качил видеото. 

 

Ето и част от коментарите:

 

"Браво на момчетата от цивилните отряди, България се гордее с вас момчета!"

 

"Браво, това са родолюбци и герои! Не като онез горе в парламента, които всеки ден се чудят как да ни ограбват и продават на ЕС, НАТО и САЩ!"

 

"Разчитаме на вас, момчета! Вие сте България! Така трябва да се действа. Натрийте носовете на управниците! Да сте живи и здрави! ПАЗЕТЕ СЕ!!!"

 

Вижте още: 

 

РЕПАТРИРАЩ АВТОМОБИЛ В СОФИЯ ПРАВИ НАРУШЕНИЯ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции