<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сигнал за ска...

Новородено момиченце е открито в пазарска чанта при минусови температури

19 Януари 2024
0 5293

Новородено момиченце е открито в пазарска чанта при минусови температури. Случаят е от Великобритания. Смята се, че новородено момиченце, намерено в пазарска чанта в източен Лондон, е било на по-малко от час, когато е намерено, предаде BBC.

Полицията е повикана около 21:15 в четвъртък. Бебето е намерено увито в кърпа в чантата в кв. „Нюхам“ при минусови температури от човек, който е разхождал на кучета. Той е държал новороденото на топло до пристигането на  медиците.

Новородено момиченце е открито в пазарска чанта при минусови температури
Снимка: стопкадър/видео

Полицията информира, че бебето, което е кръстено Елза, е невредимо и е в безопасност.

Униформените обаче са “изключително загрижени” за състоянието на майката на момиченцето и я призоваха да се свърже с тях.

Мислите ни сега са насочени към майката на бебето. Ние сме изключително загрижени за нейното благосъстояние, тъй като тя е преминала през травматично изпитание и ще се нуждае от незабавна медицинска помощ след раждането. Обучени медици и специалисти са готови да я подкрепят и я призоваваме да се свърже по телефона или да отиде пеша до най-близката болница или полицейско управление“, обясниха от полицията.

Моля, знайте, че дъщеря ви е добре и независимо от обстоятелствата потърсете помощ от нас”, добавят от полицията.

Бебето е третото намерено в кв. „Нюхам“ за четири години. През февруари 2019 г. е открито момиченце, оставено в парк. А през януари 2020 г. на улицата е намерено момченце.

Жена с две матки роди две бебета за два дена

Новородено момиченце е открито в пазарска чанта при минусови температури

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции