<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214649" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТариКАТ Пара...

Отново бомбени заплахи в училища – МВР стартира акция в цялата страна

23 Януари 2024
0 215

Отново бомбени заплахи в училища – МВР стартира акция в цялата страна. На тел. 112 е подаден сигнал, който касае всички училища на територията на община Враца, но към момента само в Козлодуй, Хайредин и Мизия реагираха със затваряне на учебните заведения.

“Освобождаването на учениците се налага във връзка с непредвидената ситуация, създала се поради получена заплаха на тел. 112. Информацията е получена от ръководството на РУ – Козлодуй. Бомбена заплаха е отправена към всички училища в област Враца”. Това обявиха в публикация от Община Козлодуй.

Отново бомбени заплахи в училища &#8211; МВР стартира акция в цялата страна

Сходни са и съобщенията от Хайдерин и Мизия.

Сигнали са получени също в училища в Бургас и София, а и в други градове, но от полицията са направили проверки още преди началото на учебните часове и нищо съмнително не е открито. В резултат е обявено, че учебният процес в тези градове може да протече по план.

Познат сценарий: Точно преди изборите училища в цялата страна получават бомбени заплахи

Все пак в района около училищата в столицата и Бургас днес ще има полицейско присъствие.

От МВР съобщиха, че проверяват за бомби училища на територията на цялата страна. Действията се осъществяват в координация с областните управители, представителите на регионалните управления на образованието и директорите на учебните заведения. Полицейските действия ще продължат през целия ден.

Силно се надяваме да става дума за познатия ни сценарий, в който всички заплахи да са фалшифи!

Отново бомбени заплахи в училища – МВР стартира акция в цялата страна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции