<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214686" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Продадоха да...

Мария Игнатова застава до Емо Чолаков в новия сезон на “Един за друг”

23 Януари 2024
0 1571

Мария Игнатова застава до Емо Чолаков в новия сезон на “Един за друг”. Петият сезон на риалити формата стартира по NOVA тази пролет.

Емблематичната водеща на “Господарите” и незабравимият синоптик ще проследят любовните приключения на участниците в телевизионното шоу. Забавлението и смехът са гарантирани!

“Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога. А изненадите, които им предстоят са много различни и щури. „Един за друг“ е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта“, сподели Чолаков.

Мария Игнатова застава до Емо Чолаков в новия сезон на &#8220;Един за друг&#8221;

Любов по северозападски в “Един за друг” (видео)

„За мен ще е много интересно. Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. За мен ще бъде огромно удоволствие да застана редом до него в петия сезон на „Един за друг“. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни. Нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред“, въодушевена е Игнатова.

От телевизията обещават, че ще изненадат зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Скоро ще разберем на какво са готови двойките в името на любовта и на това да докажат, че са един за друг.

Мария Игнатова застава до Емо Чолаков в новия сезон на “Един за друг”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции