<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 180 000 лева ...

Пързалка “София” отвори и е напълно безплатна (видео)

24 Януари 2024
0 1052

Пързалка “София” отвори и е напълно безплатна. Социалните мрежи са заляти с клипове на ентусиасти, справящи се със заледената обстановка в столицата.

Ледена епоха пристигна у нас (видео)

На първия клип виждаме как скиор тества способностите си по софийски заледен тротоар. Изглежда никой не се е постарал в този квартал да почисти, за да могат хората, които няма как да стигнат до Банско, да покарат малко в София. Добра идея на Столична община!

Дамата от второто видео пък прецизно ни показва, че никои зимни ботуши няма да ни помогнат и е необходимо всички да извадим кънките си.

Пързалка &#8220;София&#8221; отвори и е напълно безплатна (видео)

Уважаваме решенията за придвижване и на двамата, все пак всеки човек решава как да се справя с извънредните ситуации. Не разбираме обаче защо при поредния паднал сняг и минусови температури някой от Столична община не се погрижи да бъдат разчистени пътищата и тротоарите. А в най-добрия случай – почистени, опесъчени и посолени. Може би през следващата зима. За тази – вадете ските, сноубордите и кънките на лед! И се пазете, защото заледените участъци са навсякъде!

Видеа: Facebook/7 дни София; TikTok/@zornicatodorova0

Пързалка “София” отвори и е напълно безплатна (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции