<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=214875" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Меглена Куне...

ПП-ДБ/”Спаси София” предложиха нов кандидат за председател на СОС

25 Януари 2024
0 128

ПП-ДБ/”Спаси София” предложиха нов кандидат за председател на СОС, предава bTV.

Столичният общински съвет (СОС) ще гласува три кандидатури за председател. От ПП-ДБ/”Спаси София” предложиха Цветомир Петров, от “Има такъв народ” – Пламен Данаилов, а кандидатът на “БСП за България” е Диана Тонова. От ГЕРБ–СДС и “Възраждане” не предложиха кандидати.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера каза, че нещата не са се променили “нито на йота“, след направените консултации.

Терзиев внесе спешен доклад за свикване на Столичния общински съвет

ПП-ДБ/&#8221;Спаси София&#8221; предложиха нов кандидат за председател на СОС
Васил Терзиев в СОС

Името на кандидата на Цветомир Петров не е коментирано с никого.“, подчерта Контрера.

Предложението, направено от ПП-ДБ/”Спаси София” за ротационен председател, се отхвърли. Остана вариантът с временен избор на председател, припомни Контрера.

Общинският съветник от ВМРО направи предложение за 30-минутна почивка, в която кметът на София Васил Терзиев да се присъедини, за да бъдат направени консултации с останалите политическите партии и да бъде намерен изход от това положение.

Борис Бонев заяви в залата, че след като са в процедура по избор на председател, е редно кандидатите да бъдат поставени на гласуване. Той направи предложение за провеждане на първото гласуване, след което да се направят консултации преди втория тур.

ПП-ДБ/”Спаси София” предложиха нов кандидат за председател на СОС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции