<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215036" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Недоволни от ...

Абсурдни назначения, странна среща и още в Топ новините тази седмица (видео)

26 Януари 2024
0 16536

Абсурдни назначения, странна среща и още интересни събития събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Десислава Атанасова напусна парламента, за да се закълне като конституционен съдия. Завеща парламентарната група на ГЕРБ на създателя ѝ Бойко Борисов.

Няколко убийства през последната седмица шокираха с жестокостта си. Раследват дали мъж е убил собствения си брат в Девин. Мъж на име Пейо Пеев беше убит от жена си и майка ѝ в София. Детайлите около случая са като от сюжет на филм на ужасите. 

Nexo обяви, че съди държавата за над 3 милиарда долара след ПР акцията на прокуратурата в офисите на компанията преди година. Досъдебните производства по случая бяха прекратени през декември.

Досегашният омбудсман и бивш министър на правосъдието по време на управлението на ГЕРБ Диана Ковачева става съдия в Европейския съд за правата на човека в Страсбург. Новината е особено притеснителна на фона на политическите ѝ обвързаности.

Cтранна среща между Кирил Петков и Спас Русев разбуни духовете и повдигна много въпроси. Засега темата, която двамата са обсъждали, остава загадка

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Абсурдни назначения, странна среща и още в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции