<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215114" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп трябва ...

Американска двойка живее в склад под наем, за да пести пари (видео)

27 Януари 2024
0 896

Американска двойка живее в склад под наем, за да пести пари. 28-годишният Леланд Браун показа в ТикТок условията на своя нов нетрадиционен дом.

17-годишният син на английска футболна легенда ослепява прогресивно

Той и приятелката му Бриана са от Филаделфия. Решили са да живеят в склад, който по принцип е за съхраняване на лични вещи, защото нямат достатъчно пари.

Американска двойка живее в склад под наем, за да пести пари (видео)

“Живеем тук, защото е евтино в сравнение с апартаментите под наем. Много ни е удобно, имаме всичко необходимо. Мога да спортувам, да използвам обща тоалетна, да слушам музика навсякъде. Има отопление, така че е топло и уютно”, казва мъжът, цитиран и от BP.

Подробности

В склада има и електрически котлон, където можете да се готви храна. Двамата ползват захранваща банка, за да зареждат смартфоните си. Според Леланд това е тяхното временно местоживеене. После искат да си купят ван. След това и малка къща.

Двойката поддържа ТикТок акаунт, в който говори подробно за своите финансови затруднения и условия на живот. Както и за проблема с бездомниците в Съединените щати. Двамата са сменили няколко места на пребиваване. Веднъж дори живеели на палатка в гората.

Леланд сега работи на непълен работен ден в хотел. Изкарват пари и от дейността си в интернет.

Американска двойка живее в склад под наем, за да пести пари (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции