<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215138" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 17-годишният с...

Разкриха защо крал Чарлз е в болница, предстои му операция

27 Януари 2024
0 148

Разкриха защо крал Чарлз е в болница, предстои му операция. 75-годишният монарх се нуждае от сериозно лечение. Той има уголемена простата, като образуванието е доброкачествено. Все пак се налага медицинска интервенция.

Вижте първи кадри от “Ергенът” 3 (видео)

Разкриха защо крал Чарлз е в болница, предстои му операция

Това информират официално от Бъкингамския дворец. Чарлз е постъпил в лечебното заведение London Clinic сутринта на 26 януари. Междувременно е посетил и снаха си Кейт Мидълтън, която пък претърпя коремна операция, пише lifestyle.

Изявление

“Негово величество иска да благодари на всички, които изпратиха добрите си пожелания през отминалата седмица и е щастлив да научи, че диагнозата му има положително въздействие върху осъзнаването на този здравословен проблем.”

В информацията на двореца от миналата седмица се съобщаваше, че кралят споделя публично диагнозата си, за да може да стимулира и други мъже над 50 да обърнат внимание на простатата и да отидат на профилактичен преглед.

Разкриха защо крал Чарлз е в болница, предстои му операция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции