<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215352" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови стряска...

Ален Делон е поставен под правна защита заради влошеното си здраве

30 Януари 2024
0 329

Ален Делон е поставен под правна защита заради влошеното си здраве. Любимият на поколения актьор е поставен под правна защита по решение на съдия. Съдът е назначил юридически представител, който да помага на 88-годишния актьор “за медицинското му обслужване” и при избора на хората, които му осигуряват необходимите грижи, показва документ, пише NOVA.

На 10 януари адвокатите на Ален Делон и на сина му Антони поискаха на легендата на френското кино да бъде осигурена правна защита по “причини, свързани със здравословното му състояние“. Според тях на 13 януари е извършен медицински преглед на Ален Делон от лекар, назначен от властите.

В съдебното решение от 25 януари се отбелязва, че има “разногласия между трите деца на Ален Делон, по-специално по отношение на медицинските грижи“, както и на хората, които отговарят за тях.

Необходимо е, заради този конфликт да бъде назначен неутрален и безпристрастен съдебен представител, отговарящ за защитата на пълнолетни лица, който да го подпомага“, се добавя в текста.

Ален Делон е поставен под правна защита заради влошеното си здраве

Животът на Ален Делон е в опасност

Във Франция поставянето под правна защита е краткосрочна мярка. Тя позволява на пълнолетното лице да бъде представлявано при осъществяването на определени ежедневни действия.

От началото на януари трите деца на звездата водят война чрез медиите и съдилища. Всеки от тях твърди, че иска да защити баща си. Неговото здравословно състояние се влоши, след като през 2019 г. получи инсулт.

Братята Антони, 59 г. и Ален-Фабиан, 29 г. смятат, че Ален Делон е манипулиран от 33-годишната им сестра Анушка. Те твърдят, че тя крие от тях здравословното му състояние и иска да го отведе в Швейцария.

Адвокат Франк Бертон, който представлява дъщерята на актьора, заяви, че Анушка е доволна, че съдът е назначил юридически представител. “Това е нещо добро“, допълни адвокат Бертон.

Ален Делон е поискал евтаназия

Ален Делон е поставен под правна защита заради влошеното си здраве

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции