<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бонус "протеи...

„Като две капки вода“ стартира с благотворителна вечер

30 Януари 2024
0 7964

„Като две капки вода“ стартира с благотворителна вечер. Звездното шоу се завръща в ефира на NOVA тази пролет с дванадесети сезон. Неповторимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще отведат зрителите и участниците на очакваното музикално приключение с неподражаемото си чувство за хумор.

Тази година сезонът ще стартира с благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете”. Телевизията отново осъществява епизод в партньорство с УНИЦЕФ България. Миналата година благотворителното издание пожъна голям успех. В рамките на три епизода бяха събрани средства за три от инициативите на Детския фонд на ООН. Този път средствата ще отидат за каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми.

Бляскаво начало на благотворителния мини-сезон на “Като две капки вода”

„Като две капки вода“ стартира с благотворителна вечер

Благотворителната вечер ще се излъчи на живо на 18 февруари (неделя) в 20:00 часа. Под прожекторите ще излязат 8 дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. 

УНИЦЕФ ще използва набраните средства за разпространение на модела на центровете за деца и семейства пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти – социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.

„Като две капки вода“ стартира с благотворителна вечер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Яна

    01 Февруари 2024

    Сузи ДИ 💯💥❤️

Реакции