<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215421" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Грипната епи...

Учениците в още една област минават на дистанционно обучение

30 Януари 2024
0 168

Учениците в още една област минават на дистанционно обучение, предаде NOVA. Областният оперативен щаб за противодействие на епидемии взе решение от 1 до 7 февруари училищата в Софийска област да преминат онлайн.

Още една област обяви грипна епидемия

Учениците в още една област минават на дистанционно обучение

За 5 февруари е планирано ново заседание, по време на което ще бъде направена оценка на въведените мерки и ще бъде взето решение за тяхното преустановяване или продължаване.

До 5 февруари е преустановен присъственият учебен процес в Пазарджик, Варна и Перник. В Пловдив и няколко училища в Габрово мерките важат до края на тази седмица.

Вече в 12 области обявиха грипна епидемия. Това са Шумен, Варна, Бурас, Плевен, София-област, Велико Търново, Пазарджик, Перник, Габрово, Ямбол, Смолян и Пловдив. Общите противоепидемични мерки включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца; профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации. Забраняват се свижданията, а в детските ясли, градини и училища се провежда стриктен ежедневен филтър.

Учениците в още една област минават на дистанционно обучение

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции