<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215540" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът реши да...

Върнаха Габриела Славова в ареста (видео)

31 Януари 2024
0 574

Върнаха Габриела Славова в ареста. Това се случва два дни след като тя бе пусната под домашен арест, за да може да се грижи за кърмачето си, пише bTV.

Тъщата на Пейо Пеев: С дъщеря ми сме невинни

Габриела е обвинена заедно с майка си за убийството на 44-годишия Пейо Пеев. На адреса ѝ тази сутрин пристигна екип, който свали електронната ѝ гривна и след това я отведе в ареста. Със същата мярка е и майката на Габриела – Красимира Трифонова.

На излизане от дома си Габриела Славова не коментира основната версия на разследващите, че до убийството се е стигнало заради неуредени родителски права. Обвиняемата живее на този адрес от около година и нейните съседи казват, че никога не са я виждали заедно с Пейо Пеев или с Велико Минков, който претендира за бащинство на едното дете на Габриела.

Върнаха Габриела Славова в ареста (видео)
снимка: bTV

Бруталното убийство на Пейо Пеев разтърси цялата страна. 44-годишният мъж беше намерен удушен и обгорял малко над столичния квартал “Драгалевци”. За убийството са обвинени съпругата му Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова.

Убийците на Пейо могат да получат доживотни присъди (видео)

Надяваме се това да не е поредният случай, който съдебната система да замете под килима! Подобно зверство заслужава най-тежкото наказание и ние настояваме именно за това!

Върнаха Габриела Славова в ареста (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции