<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215557" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Компания пла...

Победителят в риалити формата Squid Game получи историческа награда

31 Януари 2024
0 567

Победителят в риалити формата Squid Game получи историческа награда. Май Уилън официално е мултимилионер, след като спечели 4,56 милиона долара, пише UNILAD.

Netflix готви риалити по Squid Game с награда от 4,56 милиона долара

Уилън е един от 456-те състезатели, които взеха участие в Squid Game: The Challenge. Реална версия на изключително популярния корейски сериал. Имиграционната съдийка спечели колосалните 4,56 милиона долара, като победи своите съперници. Отне известно време обаче, докато парите кацнат в банковата ѝ сметка.

Уилън спечели шоуто преди почти година, през февруари 2023 г., като финалът не беше излъчен по Netflix до 6 декември. Говорейки пред The Times миналия месец, Уилън разкри, че все още не е получила нито стотинка от печалбите си и се сравни с Том Круз в Джери Магуайър. Оттогава обаче вече е съобщено, че 55-годишната дама е получила парите си. А от шоуто обясниха, че тя е била запозната с условията, че ще има малко забавяне при получаването на парите. Източник е споделил, че Уилън е била наясно, че ще вземе джакпота, след като финалът бъде излъчен.

Що се отнася до това какво иска да направи с парите си, Уилън споделя, че ще дари част от тях за благотворителни каузи. „Имам благотворителни каузи, за които искам да допринеса“, казва тя пред Entertainment Tonight. Победителят в Squid Game изрази желанието си да „подпомогне деца в образованието им и да осигури основните нужди на възрастни хора“, както и да дари за „дивата природа и климата“.

Победителят в риалити формата Squid Game получи историческа награда

Всичко или нищо

Докато Уилън стана много богата, след като се участва в Squid Game, други състезатели са се прибрали без нищо. Разкривайки всичко около предаването, Радика Сринивасан или участник 352, сподели, че им е платена “кръгла нула”, за да участват. „Беше всичко или нищо“, каза Сринивасан, имайки предвид паричната награда.

Продуцентската компания поне покрила транспорта на всички до снимачната площадка на Squid Game в Лондон, Обединеното кралство. Това включвало и полети от чужбина. И въпреки че е напуснала предаването без да спечели пари, Шринивасан твърдо заявява, че “не би върнала това преживяване за нищо на света“.

Ако имате желанието да вземете участие в предаването Squid Game: The Challenge, то имате късмет. защото шоуто е подновено за втори сезон. В момента Netflix провежда кастинг за новия сезон и ако смятате, че сте подходящия участник, може да кандидатствате ТУК.

Видео: Youtube/NukemDead

Победителят в риалити формата Squid Game получи историческа награда

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции