<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215569" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Денсинг ста...

Дирекция “Миграция” гони заради административни неуредици човек, живял в България повече от 40 години (РЕПОРТАЖ)

31 Януари 2024
0 9423

Дирекция “Миграция” гони заради административни неуредици човек, живял в България повече от 40 години. Абсурдната история на 68-годишния Ахмад Махмуд Фрейх Алкака от Йордания разказва в репортажа си Виктория Симеонова. Тя се свърза с потърпевшия и с дъщеря му Асил Ал Фрейх, дала гласност за случващото се в социалните мрежи. Как се е стигнало до решението на дирекция “Миграция” да прекрати правото на пребиваване на мъжа у нас след като е прекарал целия си съзнателен живот в страната, плащал е данъци и осигуровки и винаги е бил изряден, разберете от материала!

Скоро ще потърсим представителите на дирекция “Миграция”, за да разберем защо се стига дотук и какви мерки ще предприемат, за да няма други хора, попаднали в подобна ситуация. А дотогава очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com.

Дирекция &#8220;Миграция&#8221; гони заради административни неуредици човек, живял в България повече от 40 години (РЕПОРТАЖ)

Дирекция “Миграция” гони заради административни неуредици човек, живял в България повече от 40 години

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции