<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215594" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кобилкина вл...

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen

31 Януари 2024
0 609

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen. В готварските битки срещу отборите на червените и сините ще участва и Пеньо Гатевски – Гатьо. Това обявиха на официалната страница на предаването в Instagram.

„Гатьо не просто е готов да запали кухнята на Hell’s Kitchen, но и да обяви война на всеки, който застане на пътя му към победата. Шеф Гатьо, слушаме и изпълняваме, ау-ау!“, пише към снимката.

“Hell’s Kitchen” е кулинарно риалити предаване, което ще отбележи своя шести сезон в българския ефир. Шеф Виктор Ангелов за поредна година ще подложи 18 кулинарни любители и готвачи в битка за 100 000 лева.

Кобилкина влиза в звездния отбор на “Hell’s Kitchen”

По-рано стана ясно, че към звездния отбор ще се присъедини и сексоложката Наталия Кобилкина.

“Любовта на мъжете минава през стомаха, затова популярната сексоложка Наталия Кобилкина влиза в звездния отбор на Hell’s Kitchen! Какво ли ни е подготвила тя?”, пише към снимката на официалната страница на предаването.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова – Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Тя е най-младият участник в отбора на златните.

“Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален“, разкрива шеф Ангелов за звездния отбор.

Ще има и такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. За първи път в телевизионен формат ще има и действащ кмет.

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen
Снимка: Instagram/hells.kitchen.bulgaria

Участниците в новия сезон са брилянтни. Има такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. Има и такива с доста нетипични за един кулинар професии. Отсега мога да издам, че за първи път ще имаме в телевизионен формат действащ кмет. През новия сезон до мен отново ще бъдат Дани Спартак, Никола и Светла. Ще обиколим с караваните половината страна. Предстоят ни много разнообразни и интересни дестинации. Хората трябва да ни чакат изненадващо във всеки един край на България“, казва шеф Ангелов.

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции