<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215737" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето колко при...

Масов бой прекрати мача на „Ботев“ Враца с „Цървена звезда“ (видео)

01 Февруари 2024
0 302

Масов бой прекрати мача на „Ботев Враца“ с „Цървена звезда“ (Белград) в Кипър, съобщи gong.bg. Старши треньорът на „Цървена звезда“ Владан Милоевич накара футболистите да напуснат терена. Опитите на главния съдия и наставникът на „Ботев“ Враца Христо Янев да го разубедят останаха без успех и спарингът бе прекратен.

Шериф Ндиайе даде аванс на „звездашите“ още в 8-ата минута, след като наказа груба грешка на вратаря Федерико Бариос. Диого Барбоса изравни за „Ботев“ в 37-ата минута, като се разписа с удар по земята от границата на наказателното поле. В 43-ата минута Ндиайе даде нов аванс на „Цървена звезда“.

В 67-ата минута при резултат 2:1 в полза на сърбите се стигна до неприятен инцидент между Диого Барбоса от българския състав и Урош Спаич.

В рамките на секунди двамата си размениха остри влизания, като нервите на Барбоса не издържаха и той се нахвърли върху Спаич. При последвалото меле се включиха играчи и от двата отбора.

Груб селски бой на мач на “Арсенал” и “Манчестър Юнайтед” (видео)

Масов бой прекрати мача на „Ботев“ Враца с „Цървена звезда“ (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции