<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=215843" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Охранителни ...

Убийство и престрелки между Радев и Пеевски в Топ новините тази седмица (видео)

02 Февруари 2024
0 14400

Убийство и престрелки между Радев и Пеевски в Топ новините тази седмица събра репортерът ни Виктория Симеонова.

Убиха Мартин Божанов-Нотариуса в София пред погледите на детето,  жената и майка му. Извършителят се издирва. В журналистически разследвания на “Антикорупционен фонд” се твърди, че той е свързан с множество имотни измами. 

Парламентът прие на второ четене закона за БНБ, уреждащ статута на еврото. С него се урежда дизайнът на националната страна на разменните евромонети, обращението, замяната, обмяната и възпроизвеждането на евробанкноти и евромонети и е стъпка по-близо до влизането в еврозоната.

Почти пет месеца след потопа в Царево, отнел живота на четирима души, най-после започна възстановяване и ремонт на двата язовира.Ремонтът трябва да приключи до края на годината.

Санкционираният по “Магнитски” депутат Делян Пеевски и президента, основаващ политически проект Румен Радев си размениха през институциите обвинения в корупция. Прокуратурата се сезира светкавично, с нетърпение очакваме резултатите.

Отбелязването на деня в памет на жертвите на комунизма нажежи напрежението. В парламента БСП и “Възраждане” демонстрираха неуважение към минутата мълчание, подкрепяйки режим, обявен за престъпен, а в Пловдив граждани запалиха символично Альоша – стърчащият над града окупаторски монумент, чието премахване отново е на дневен ред.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

Убийство и престрелки между Радев и Пеевски в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции