<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216421" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европейската...

„Нямам информация за кръвните проби“: Диона отрича да е била дрогирана зад волана (видео)

07 Февруари 2024
0 615

„Нямам информация за кръвните проби“: Диона отрича да е била дрогирана зад волана. В края на януари поп фолк звездата беше спряна за проверка на столичния булевард „България”. След като полевият тест показал наличие на наркотици, полицаите я арестували и отвели в Шесто РУ. Взета ѝ е и кръвна проба. Тя е пусната под парична гаранция от 5000 лв.

А кръвната проба се оказа положителна за употребата на кокаин. Тестът на урината пък е отчел кокаин и марихуана. В интервю за NOVA тя отбелязва, че е била учудена от резултата. Разказва още, че сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба.

Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик, алкохол или каквото и да е друго забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера, да изляза на участие или да предприема каквато и да е било сериозна дейност. Никога”, коментира още певицата.

Диона се “вдъхнови” за нова песен с абсурдно послание, след като я хванаха дрогирана зад волана

„Нямам информация за кръвните проби“: Диона отрича да е била дрогирана зад волана (видео)

Подчертава, че все още не разполага с информация за кръвните си проби.

Адвокатите, с които работим по случая – също. Първо достигна до медиите и не знам колко е правилно и достоверно. В пробите се отчита наличие на, а не под въздействие на. Може да си употребил назад във времето и да стои в кръвта дни, седмици и месеци дори”, оправдава се Диона.

Очакваме да видим как ще се развие този казус и се надяваме Диона да не се измъкне от правосъдието по-леко, защото е известна.

„Нямам информация за кръвните проби“: Диона отрича да е била дрогирана зад волана

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции