<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216613" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът наложи ...

Обвиниха Брад Пит в агресивно поведение на снимачната площадка

09 Февруари 2024
0 235

Обвиниха Брад Пит в агресивно поведение на снимачната площадка. Откъс от новите мемоари на режисьора Ед Зуик „Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood“ разкрива напрежението, което е съществувало на снимачната площадка на „Легенди за страстта“, пише Variety. Брад Пит е избран за ролята на Тристан Лъдлоу, след като Том Круз отказва.

Режисьорът обяснява, че Брад Пит „може да бъде непостоянен, когато се ядосва“, става „избухлив“, когато трябва да „показва дълбока емоция“ и „не е доволен“ от финалната версия на филма.

Обвиниха Брад Пит в агресивно поведение на снимачната площадка
Снимка: стопкадър/видео

Понякога, колкото и опитен или чувствителен да си като режисьор, нещата просто не вървят“, пише в мемоарите си Ед Зуик.

Актьорът се е дразнил всеки път, когато трябвало да заснеме сцена, изискваща от него да покаже дълбока емоция.

Неговите идеи за Тристан се различаваха от моите. Брад беше израснал с мъже, които сдържаха емоциите си. Колкото повече натисках Брад да се разкрие, толкова повече той се съпротивляваше“, пише още Зуик.

Режисьорът си спомня един следобед на снимачната площадка, когато е дал указания на Пит на глас пред екипа. Признава, че това е било „глупава и срамна провокация“. Брад Пит също повишава тон и казва на Зуик да се отдръпне и да не продължава спора. Режисьорът обаче не послушал Пит и продължил със спора пред целия екип. Сега смята, че разумното поведение било да каже на останалите на снимачната площадка да си вземат почивка, за да може с Брад да се разберат насаме. Тогава обаче просто е искал да покаже характер.

„Не знам кой пръв се развика, кой изруга или кой хвърли първия стол“, пише режисьорът.

В крайна сметка екипът е свикнал с тази комуникация помежду им и в подобни ситуации просто напускал сцената.

Въпреки всичко Зуик подчертава, че Пит „е откровен, прям човек и е забавно да бъдеш с него“.

В „Легенди за страстта“ Пит играе заедно с Антъни Хопкинс, Ейдън Куин, Джулия Ормънд и Хенри Томас. Историята проследява трима братя и техния баща, живеещи в равнините на Монтана в началото на 20 век.

Филмът е номиниран за три награди „Оскар“ и печели тази за операторско майсторство.

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие (видео)

Обвиниха Брад Пит в агресивно поведение на снимачната площадка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции