<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216674" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България с от...

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо (видео)

09 Февруари 2024
0 228

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо. Футболистът на няколко пъти изпусна нервите си по време и след загубата на отбора му Ал-Насър.

Тимът падна с 0:2 от Ал-Хилал в четвъртък вечер. Това беше двубой за купата “Riyadh Season” в Саудитска Арабия, който се игра дни преди подновяването на първенството.

По време на мача Кристиано Роналдо беше провокиран от фенове, които скандираха шумно “Меси”. Петкратният носител на “Златна топка” се обърна към тях и започна да крещи “Аз съм тук…не Меси!”

След края на двубоя, при прибирането към тунела, към португалеца бяха хвърлени няколко шала, които приличаха на такива на Ал-Хилал. Роналдо хвана единия, избърса се с него и демонстративно го хвърли на земята.

Ето кой е най-добре платеният спортист в света

В края нападателят на Ал-Насър видимо се разстрои, след като заедно със своите съотборници трябваше да направи шпалир на победителите. 

Но нека не му съчувстваме много, тъй като има невероятните 275 милиона долара годишно, които да го утешат. Според класацията на Sportico Ронално е най-добре платеният спортист за 2023 година.

Видео: Х / Messi World

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции