<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216900" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Григор Димит...

Неверотно шоу и познат победител за Супербоул

12 Февруари 2024
0 199

Неверотно шоу и познат победител за Супербоул. „Вождовете“ се наложиха с 25:22 срещу Сан Франциско 49ърс. Maчът се реши с тъчдаун пас на Махоумс към Мекол Хардман в самия край на първото продължение. Това бе едва вторият случай, в който Супербоул се реши извън рамките на редовните 60 минути, пише Sportal.

До средата на третата четвърт двубоят на стадиона „Алиджиънт“ в Лас Вегас беше изцяло подгласен на защитата. Двата тима се оттеглиха на полувремето при резултат 10:3 в полза на 49ърс. Второто полувреме започна със серия от къси и нерезултатни притежания за двата тима преди Чийфс да счупят каръка с фийлд гол на Харисън Бъткър от 57 ярда. 

Последва тъчдаун от страна на 49ърс, но опитът за допълнителна точка беше блокиран. Именно това се оказа и разковничето в мача, тъй като тази изпусната точка позволи на Чийфс да изравнят резултата в края на редовното време и да вкарат срещата в продължение. 

В него Сан Франциско имаше първото притежание и стигна до фийлд гол, след което дойде и печелившият драйв на Чийфс. Той продължи 7:19 минути и включваше общо 14 разигравания, включително тъчдаунът, който направи Канзас Сити Чийфс династия.

С победата си тази нощ Чийфс стана първият отбор, който успешно защитава титлата си в НФЛ от Ню Инглънд Пейтриътс през 2003 и 2004.

Неверотно шоу и познат победител за Супербоул

Уникално шоу и страхотна драма във финала на Супербоул (видео)

Неверотно шоу и познат победител за Супербоул

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Коментатор на продажник

    12 Февруари 2024

    Продажник - То някои новини са писани от роботи.Как въобще са ги взели на работа.Да се чуди човек.

Покажи всички Скрий

Реакции