<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216910" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов плаш...

“Мис Силикон” не си е взела поука за превишената скорост – пази я стикер на Народното събрание (видео)

12 Февруари 2024
0 625

“Мис Силикон” не си е взела поука за превишената скорост – пази я стикер на Народното събрание. Катрин Йорданова не само продължава да се движи над ограничението както в извънградска, така и в градска среда, но и го прави по изключително нагъл и демонстартивен начин.

Йорданова публикува стори след стори, в което престъпва закона. На едно от видеата тя се движи в града с над 70 км/ч при органичение 50 км/ч. На друго я виждаме как държи в скут кучето си, като с едната ръка го гали, а с другата снима клип. Явно ѝ се иска да има трета ръка, с която да държи волана, но уви той е оставен да “се оправя сам”.

&#8220;Мис Силикон&#8221; не си е взела поука за превишената скорост &#8211; пази я стикер на Народното събрание (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

Наблюдателни потребители в социалните мрежи забелязват, че “Мис Силикон” има интересен стикер, залепен на предното стъкло на авотомобила си. На него пише “Република България – Народно събрание”. Не е ясно как Йорданова се е сдобила с него и какво означава той, но навежда на мисълта, че затова дамата си позволява такъв произвол. Очевидно има протекцията на Парламента.

&#8220;Мис Силикон&#8221; не си е взела поука за превишената скорост &#8211; пази я стикер на Народното събрание (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

Инфлуенсърка качи видео, на което хвърчи с над 250 км/ч по АМ “Тракия” (видео)

В началото на януари Йорданова публикува клип, на който шофира с близо 260 км/ч по магистрала “Тракия”. На един от по-скорошните си клипове тя с насмешка казва “Много ми е зле”.

Коментарът на “Господарите”

Наглото и демонстративно поведение на “Мис Силикон” не е за пример. Да караш с превишена скорост, било то в градска или извънградска среда и дори да публикуваш клипове докато го правиш, не е похвално. “Инфлуерсъри” като горепосочената дават пример на подрастващото поколение. Така Йорданова показва, че е напълно нормално да караш с превишена скорост и да няма последствия от действията ти.

Междувременно стотици български семейства чакат децата им, които никога няма да се приберат заради подобно безрасъдно шофиране на “тарикатите”.

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

Поредният пиян шофьор уби 15-годишно дете в София (видео)

Пиян шофьор без книжка блъсна и уби моторист

“Мис Силикон” не си е взела поука за превишената скорост – пази я стикер на Народното събрание

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции