<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=216995" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада футбол...

Шокиращи разкрития в „Ботев“ Пловдив (видео)

12 Февруари 2024
0 1658

Шокиращи разкрития в „Ботев“ Пловдив. Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов е налетял на бой на известния фен на Ботев (Пловдив) Велизар Цоакидис. Също и на Божидар Караджов – мърчандайзинг мениджър на “канарчетата”. Запалянкото и служителят на пловдивчани разказват в подробности за инцидентите, разиграли се на “Колежа”, пише Sportal.bg.

От пресслужбата на “жълто-черните” показаха и видео от скандалната случка, придружено от следния текст:

Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.

Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински „ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на „Ботев“ Пловдив.

Шокиращи разкрития в „Ботев“ Пловдив (видео)

Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на „Ботев“ Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.

В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.

Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на „Ботев“ Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще”.

Момиче показва невероятни футболни умения (видео)

Шокиращи разкрития в „Ботев“ Пловдив (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции