<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217018" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 11-годишна бъл...

Бон Джоуви отваря собствен бар

12 Февруари 2024
0 95

Бон Джоуви отваря собствен бар. Мястото ще се казва JBJ и се намира в Нашвил, на прочутата улица “Бродуей”, пише списание Rolling Stone.

JBJ’s Nashville е планирано да отвори тази пролет, но точната дата все още не е разкрита. Мястото претендира да бъде най-високият и вторият по големина бар в квартала.

Очакваме с нетърпение да имаме място в Нешвил, което наричаме дом“, каза Джон Бон Джоуви в изявление.

Прекарахме чудесни времена в Нешвил, записвайки няколко албума и работейки с някои от най-добрите хора в целия музикален бизнес. Нямам търпение да опозная нашите съседи!“, обяви още легендата.

В края на миналата година Бон Джоуви и групата му заснеха музикален видеоклип за нова коледна песен в популярния караоке пъб на Дядо Коледа, южно от центъра.

Нешвил се превърна в основна туристическа дестинация.

Бон Джоуви далеч не е първият артист, отворил бар на Бродуей, но е първата истинска рок звезда. Той следва стъпките на кънтри изпълнители като Люк Брайън, Миранда Ламбърт, Джейсън Алдийн, Диъркс Бентли и др. Кид Рок също има място в центъра, а Гарт Брукс откри Friends in Low Places Bar и Honky-Tonk миналата година.

Новината за JBJ в Нешвил идва дни, след като музикантът беше отличен като „Личност на годината“ на MusiCares за 2024 г.

Раздадоха наградите “Грами”, ето кои са победителите

Бон Джоуви отваря собствен бар

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции