<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217044" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хванаха "Мис ...

Кръвната проба на “Мис Силикон” показа дали е шофирала дрогирана

13 Февруари 2024
0 2012

Кръвната проба на “Мис Силикон” показа дали е шофирала дрогирана. Резултатите на Катрин Йорданова са положителни за употреба на кокаин, предаде NOVA, позовавайки се на свои източници.

Хванаха “Мис Силикон” да шофира дрогирана

Вчера Йорданова беше спряна за пътна проверка в София. При направен полеви тест за наркотици, тя даде положителна проба за кокаин. Това се потвърди и от кръвните ѝ резултати.

Кръвната проба на &#8220;Мис Силикон&#8221; показа дали е шофирала дрогирана

“Мис Силикон” не си е взела поука за превишената скорост – пази я стикер на Народното събрание (видео)

Името на Йорданова обикаля из медийното пространсто само с негативни примери. “Мис Силикон” многократно публукива видеа, на които шофира безрасъдно, с превишена скорост, а сега става ясно, че и под въздействието на наркотични вещества.

Инфлуенсърка качи видео, на което хвърчи с над 250 км/ч по АМ “Тракия” (видео)

Коментарът на “Господарите”

“Известни личности” като Катрин Йорданова така и не осъзнаха, че дават пример за подражание. Само преди 2 седмици певицата Диона също беше задържана за употреба на наркотици зад волана. С такива примери не ни трябват престъпници!

Колко съдби се погубиха заради пияни и дрогирани шофьори? А “инфлуенсърите” се качват най-нагло надрусани зад волана, с нагласата, че за тях няма последствия! Този произвол е крайно време да спре!

Диона получи потупване по рамото, да видим дали за Йорданова ще има реални последствия!

Кръвната проба на “Мис Силикон” показа дали е шофирала дрогирана

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Иван

    13 Февруари 2024

    Добре де как цялата страна чака по 6 месеца средно за да излезе кръвната проба, а на тази самозабравилата се, за под 24 часа?

Реакции