<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217429" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Франция бясн...

Наемодателка отмъсти за негативен отзив чрез уличаваща в изневяра снимка

15 Февруари 2024
0 305

Наемодателка отмъсти за негативен отзив чрез уличаваща в изневяра снимка. Памела Фолър изпратила на съпругата на Шон Маки снимка, която доказвала, че той е прекарал една нощ в къщата с друга жена, пише FoxNews.

Данъчната вратичка във Франция е напът да се затвори за Airbnb

Причина за “студеното” отмъщение станал оставен от него негативен коментар за престоя му в имота. Както и отказът на клиента да плати такси, определени от Фолер. Случаят е от Тенеси. Маки веднага е завел дело срещу наемодателката, като я обвинява в намеса в личния му живот, причиняване на емоционален стрес и нанесени вреди на брака му.

Според съдебния иск Маки е резервирал две нощувки в Мемфис за престой през септември 2022 г. В къщата, наета за 567 долара на вечер, можели да се настанят до 12 души, пише в иска до съда. Правилата на домакина обаче предвиждали да се пази тишина, да предостави пълен списък на гостите, дори те да не нощуват в къщата. И да спазва определени условия за паркиране пред сградата. Били предвидени и солени глоби, ако на адреса бъде извикана полиция по каквато и да било причина.

След първата нощувка Фолър изпратила мейл до Маки, в който написала, че той е нарушил част от правилата. Съседи сигнализирали, че вдигал силен шум и псувал на паркинга. Последвала кореспонденция между двамата и собственичката настояла наемателят да напусне къщата незабавно. „Много съжалявам, но вие нарушихте правилото за забрана за партита. Смутихте съседите ми, ругаейки и крещейки на паркинга. Имате и неоторизирани гости”, написала наемодателката.

Наемодателка отмъсти за негативен отзив чрез уличаваща в изневяра снимка
снимка: FoxNews

Застрашен статус

Маки отрекъл обвиненията и напуснал квартирата на следващата сутрин. Той поискал да му бъдат възстановени малко над 500 долара. Вероятно за платените, но неизползвани услуги. Оставил и негативен коментар за домакинята.

Фолер, загрижена, че мнението на Маки ще застраши статуса ѝ на “супердомакин”, започнала да го тормози. Заплашила го със снимка, в която е придружен от непозната дама. Изпратила ги и на съпругата му в имейл с изречението: Хубава чанта!”. А в текста на имейла написала: “Много харесвам чантата Ви! Откъде я купихте?”.

Съветваме ви да внимавате къде пренощувате. Очевидно има всякакви хора, които не биха се поколебали да ви засегнат, дори и ако леко сте прекрачили правилата им!

Наемодателка отмъсти за негативен отзив чрез уличаваща в изневяра снимка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции