<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217455" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кой е отборът...

Мбапе напуска ПСЖ в края на сезона

15 Февруари 2024
0 196

Килиан Мбапе напуска ПСЖ в края на сезона. Звездата на ПСЖ и капитан на френския национален отбор Килиан Мбапе е съобщил на президента на клуба Насер Ал-Келайфи, че напуска отбора след края на сезона, съобщи вестник “Екип”, цитиран от БТА.

25-годишният нападател най-после е взел решението си и е удържал на думата си да го обяви първо на ръководството на френския шампион.

Мбапе е съобщил решението си директно на Ал-Келайфи на среща в базата на ПСЖ в Поаси във вторник. Все още няма официално потвърждение от клуба.

Според информация на радио “Монте Карло” все още не е постигнато окончателно съгласие между Мбапе и „Реал Мадрид“, но по всички изглежда, че той ще продължи кариерата си именно в испанския гранд.

ПСЖ готви трансфери за четвърт милиард

Мбапе напуска ПСЖ в края на сезона
Снимка: iStock

Килиан Мбапе играе в „Пари Сен Жермен“ от 2017 година. До края на сезона той е дал дума, че ще играе на пълни обороти за отбора и ще се опита да му помогне да спечели Шампионската лига. Той беше сред най-добрите на терена и в мача срещу „Реал Сосиедад“ в сряда в Шампионската лига, като откри резултата.

Мбапе напуска ПСЖ в края на сезона

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции